2018 április 21, szombat

Nyíregyháza és Vidéke VW Bogár Egyesület

2013. június 23.

Megújul a nyirbogar.hu

Amint azt bizonyára észrevettétek, ráncfelvarráson esik keresztül a weboldalunk. Egyrészt a tagság igénye is az volt, hogy frissítsük fel az oldalt, másrészt néhány ismeretlen rosszakaró is "segítette" ezt a folyamatot. Sajnos az utóbbi 1-2 évben ismeretlenek többször is feltörték a weboldalunkat, de eddig kisebb-nagyobb erőfeszítések árán mindig meg tudtunk birkózni a feladattal, és helyre tudtuk állítani az eredeti állapotot.

Legutóbb azonban sikerült megoldaniuk azt, hogy a honlapszerkesztőnk sem fért hozzá a honlap adminisztrációs felületéhez, ezzel lehetetlenné tették az oldal menedzselését.

Az új oldal építése elindult, ennek eredményeként olvashatjátok ezt a cikket is. A következő hetekben folyamatosan kerülnek fel régebbi népszerű, és újabb tartalmak, várva-várt rovatok is a honlapra. A Keres-kínál rovatot is meg fogjuk újítani, és megpróbáljuk biztonságosabbá tenni a működést, hogy ismeretlenek ne tudják szeméttel megtölteni.

Sajnos az átállás óhatatlanul kellemetlenséggel is fog járni az oldal használóinak. Egyrészt újra regisztrálnotok kell majd ahhoz, hogy a honlap minden funkcióját el tudjátok érni. Másrészt azoknak, akik a korábbi rendszerben feladták a hirdetésüket, nagy valószínűséggel újra fel kell majd adniuk a hirdetéseiket, mert a régi hirdetéseket nem tudjuk importálni az új rendszerbe!

Kérjük, látogassatok vissza gyakran, és amennyiben javaslatotok van az oldal fejlesztésével kapcsolatban, azt osszátok meg Káplár Tibivel, vagy a fejlesztővel, Várhegyi Tamással az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen. Minden építő jellegű javaslatot, kritikát szívesen veszünk, és igyekszünk figyelembe venni a honlap fejlesztése közben!

A kellemetlenségekért türelmeteket és megértéseteket kérjük!